top of page

Aπολογισμός Μάιος έως Αύγουστος 2021

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης – Αλιβερίου, σε συνέχεια της ενημέρωσης της δράσης μας για τους μήνες Μάιος έως Αύγουστος, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι υιοθετήθηκαν δέκα ενήλικοι σκύλοι και σαράντα πέντε κουτάβια!


Ο Πεταλούδας, πλέον Ερμής, είχε βρεθεί να περιπλανιέται μόνος του στην Ακτή Νηρέως. Φιλοξενήθηκε από εθελοντή μέχρι που τον διάλεξε ο νέος του μπαμπάς, πλέον ονομάζεται Ερμής και ζει στην Αθήνα πολύ ευτυχισμένος!

Η Άρτυ είχε βρεθεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2020 κοντά στον Δύστο. Φιλοξενήθηκε από τους ανθρώπου που την βρήκαν, τον Φλεβάρη μεταφέρθηκε στο καταφύγιο στο Αλιβέρι και τον Ιούλιο έκλεψε την καρδιά μιας οικογένειας που επισκέφθηκε τον χώρο μας κι έφυγε μαζί τους για την Αθήνα!

Ο Χόμπιτ είχε βρεθεί το 2019 άσχημα τραυματισμένος στο πόδι του στα Θαρρούνια, φιλοξενήθηκε μέχρι που έγινε καλά και με μεγάλη μας χαρά υιοθετήθηκε από οικογένεια που έχει υιοθετήσει άλλη μια σκυλίτσα από εμάς!


Η Lilly και ο Λιούι (πλέον Jo) ήρθαν κουταβάκια στο καταφύγιο το 2017. Μετά από αναμονή 4 ετών όπου κανένας δεν τα είχε ζητήσει για υιοθεσία, ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και πέταξαν για τη Γερμανία, όπου επιτέλους άρχισαν να απολαμβάνουν τη σκυλίσια ζωή τους!

Η ιδιαίτερη Μάμπο μας, μετά την αποτυχημένη υιοθεσία της στην Ελλάδα, έφυγε για Γερμανία και ζει πλέον σαν πριγκίπισσα παρέα με δύο σκύλους και έναν γάτο!


Ο Τσόκο, το σοκολατένιο αγόρι μας που είχε περισυλλέξει ο δήμος και φιλοξενήθηκε αρχικά στο καταφύγιο στις Κονίστρες και στη συνέχεια στο Αλιβέρι, υιοθετήθηκε και ζει πια στην Ακτή Νηρέως, αγαπητός και ασφαλής!

Η μικροσκοπική Κάρμεν που είχε βρεθεί δεμένη με σχοινί σε φράχτη κοντά στο καταφύγιο Αλιβερίου, υιοθετήθηκε από μια υπέροχη οικογένεια που ήρθαν και την παρέλαβαν ενθουσιασμένοι και της υποσχέθηκαν παντοτινή αγάπη και φροντίδα!

Η Ραλλού που βρέθηκε στο Οριό και η Έλλη που βρέθηκε στους Ταξιάρχες, φιλοξενήθηκαν στο καταφύγιο στις Κονίστρες και τον Αύγουστο έφυγαν για την Αθήνα όπου ζουν πλέον με τις οικογένειες τους!


Τα αδελφάκια Κρήνη (πλέον Βάφλα) και Κέβιν, εγκαταλείφθηκαν από ασυνείδητους έξω από το δημαρχείο Κριεζών τέλος Απριλίου. Μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο Αλιβερίου και τον Μάιο υιοθετήθηκαν από οικογένειες στην Αθήνα.


Τα αδελφάκια Freya, Arya, Polly και Μάνος που βρέθηκαν με την αδέσποτη μανούλα τους στο Νεοχώρι, υιοθετήθηκαν τον Μάιο από καταπληκτικές οικογένειες στην Αθήνα!


Η Ιόλη (πλέον Queen) βρέθηκε μόνη της σε κάδο σκουπιδιών στην Κύμη και τώρα ζει με την οικογένεια της στην Πάρο. Η Ντενίζ (τώρα May) και ο αδελφός της ο Ντένις (τώρα Churro) βρέθηκαν σε άθλια κατάσταση στο Οριό . Έγιναν καλά με τη φροντίδα εθελόντριας και τώρα ζουν με τις οικογένειες τους στην Αθήνα. Ο Ερμής που περιφερόταν μόνος του στα ΚΤΕΛ Κύμης, υιοθετήθηκε στο Μανδράκι! Η Νταίζη (πλέον Σίσυ) και ο αδελφός της Σνόου ήταν εγκαταλελειμμένα σε περιοχή στο Κάτω Κουρούνι προς Οξύλιθο . Τώρα η Σίσυ ζει στην Νέα Μακρή Αττικής και ο Σνόου στην Ακτή Νηρέως. Η Roxy γεννήθηκε από αδέσποτη μανούλα στα Ζάρκα και πλέον ζει στην Αθήνα με την οικογένεια της!


Ο Φοίνιξ και η Ναόμι βρέθηκαν να τρέχουν κατατρομαγμένα πάνω στον κεντρικό δρόμο έξω από τα Κριεζά. Ο Φοίνιξ υιοθετήθηκε στην Αθήνα ενώ η Ναόμι υιοθετήθηκε στα Κριεζά από την οικογένεια που φιλοξένησε προσωρινά τα δύο μικρούλια.


Τα αδελφάκια Μπιζού, Μόρτης, Μίνι, Μοχίτο, Λίνα και Mandy, παιδιά της κοκονίτσας που βρέθηκε νεκρή στο Μονόδρυ και τα μεγάλωσε άλλη σκυλίτσα που θήλαζε το μοναδικό της κουταβάκι, υιοθετήθηκαν όλα τους στην Αθήνα από υπέροχες οικογένειες!Τα αδελφάκια Νέλλυ, Νίκος, Νώντας, Νάλα και Νάντια που γεννήθηκαν στο Νεοχώρι υιοθετήθηκαν όλα τους στη Γερμανία.


Tο ίδιο και τα τέσσερα τελευταία μωρά από την αδέσποτη φοβική μανούλα στα Χάνια Αυλωναρίου, η Bibi, η Jiji, ο Bow και ο Kris καθώς και ο κούταβος Raven (πλέον Catano) που είχε βρεθεί μόνος του στον Δύστο και φιλοξενήθηκε από εθελόντρια αλλά και η Πέρσα που βρέθηκε εγκαταλείφθηκε άρρωστη και τρομοκρατημένη έξω από το καταφύγιο στο Αλιβέρι.


Τα αδελφάκια Ρένια και Ρίκι είχαν βρεθεί μόνα τους στο Άνω Κουρούνι και φιλοξενήθηκαν στο καταφύγιο στις Κονίστρες. Πλέον ζουν στην Αθήνα με τις οικογένειες τους! Η Ναόμι βρέθηκε με τον αδελφό της και τη μαμά της σε ερημική περιοχή στους Κήπους Κύμης και τώρα ζει στην Άνω Ηλιούπολη.


Τρία αδελφάκια από αδέσποτη μανούλα στην Κύμη, ο Ρόσκο, ο Λόμπο και η Λάνα, φιλοξενήθηκαν στο καταφύγιο στις Κονίστρες και τώρα ζουν με τις οικογένειες τους στην Αθήνα!


Ο Μοτζ και η Φόρσα είχαν βρεθεί νεογέννητα σε σακκούλα σε κάδο σκουπιδιών στο Αλιβέρι και επέζησαν χάρη στην μεγάλη φροντίδα εθελοντών. Τα ονόματα τους σημαίνουν δύναμη! Επίσης τα αδέλφια Σίζαρ και Choco εγκαταλείφθηκαν 20 ημέρων σε χαρτόκουτο στα Χάνια Αυλωναρίου με τα υπόλοιπα πέντε αδέλφια τους και φιλοξενήθηκαν από εθελόντρια. Τώρα είναι ευτυχισμένοι με τις δικές τους οικογένειες στην Αθήνα!


Η Μισέλ γεννήθηκε από αδέσποτη μανούλα στο λιμάνι της Κύμης και φιλοξενήθηκε στο καταφύγιο στις Κονίστρες. Τώρα ζει στο κέντρο της Αθήνας στο σπίτι της και χαίρεται τις βόλτες με το αυτοκίνητο. Ο Blanco εγκαταλείφθηκε έξω από το καταφύγιο στις Κονίστρες, φιλοξενήθηκε σε σπίτι εθελόντριας και τώρα χαίρεται αγκαλιές και αγάπη στην οικογένεια του στην Αθήνα. Η Ζάχρα (πλέον Λούσυ) βρέθηκε σε κουτί με τα αδέλφια της έξω από την εκκλησία Αγ. Ταξιάρχες στην Κύμη. Φιλοξενήθηκε σε σπίτι εθελόντριας και τώρα έχει την παντοτινή οικογένεια της στο Μαρούσι.


Δύο δύσκολα περιστατικά προέκυψαν από το χωρίο Μανδράκι, ο τυφλός και άρρωστος Προκόπης που χάρη στη συμβολή όλων σας έκανε θεραπεία για το Καλαζάρ και τώρα μένει να κάνει το χειρουργείο εξόρυξης οφθαλμών για το οποίο χρειαζόμαστε 400 ευρώ μαζί με τις απαιτούμενες εξετάσεις! Αλλά και η Πέτρα που βρέθηκε χωρίς τρίχωμα από την ψώρα και με έναν τεράστιο όγκο να κρέμεται από τους μαστούς της και επείγει να κάνει μαστεκτομή, κόστος 300 ευρώ μαζί με τις εξετάσεις. Είναι αδύνατον να ανταπεξέλθουμε σε τέτοια κόστη χωρίς τη συμβολή όλων σας!Όποιος πιστεύει ότι θέλει και μπορεί να μας βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας για να συζητήσουμε τους τρόπους!

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης - Αλιβερίου

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
No tags yet.
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page