top of page

Απολογισμός Oκτώβριος 2022

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης – Αλιβερίου, σε συνέχεια της ενημέρωσης της δράσης μας για το μήνα Οκτώβριο, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι υιοθετήθηκαν πέντε ενήλικοι σκύλοι και δώδεκα κουτάβια!

Άλλος ένας βετεράνος του καταφυγίου μας, μετά από αρκετές περιπέτειες με την υγεία του, βρήκε επιτέλους τη γαλήνη του δικού του σπιτικού, μετακόμισε στην Αθήνα και μπορεί πια μετά από παραμονή 6 ετών στο καταφύγιο, να απολαύσει τη σπιτική θαλπωρή! Καλή ζωή Shy, πλέον Lucky!


Η Σαββίνα ήρθε στο καταφύγιο του Αλιβερίου το καλοκαίρι του 2022 μαζί με ένα κουτάβι της. Τριγύριζε στην παραλία Κύμης για χρόνια και δεν είχε καμία εμπιστοσύνη προς τους ανθρώπους, φοβόταν σε σημείο να γίνεται επιθετική. Παρ’ όλα αυτά, η κυρία Έλλη την επεισκέφθηκε και δεν δίστασε να την υιοθετήσει, να την πάρει μαζί της στην Αθήνα και να προσπαθεί καθημερινά να κερδίσει την εμπιστοσύνη της! Η μικρή σίγουρα απολαμβάνει το μαλακό κρεβάτι της και τις νόστιμες λιχουδιές!


Ο Ronnie ήρθε στο καταφύγιο Αλιβερίου το καλοκαίρι του 2021, περισυλλέχθηκε από τον Δήμο από την παραλία Αγίου Δημητρίου. Ήταν εξαρχής ένα πολύ χαρωπό και τρυφερό πλάσμα, όμως μέχρι τώρα κανείς δεν τον είχε επιλέξει. Ο νέος του μπαμπάς έκανε ολόκληρο ταξίδι από το μακρινό Πήλιο για να έρθει να τον γνωρίσει από κοντά και να τον πάρει μαζί του φεύγοντας, χαρίζοντάς του επιτέλους την ζωή που αξίζει σε κάθε σκύλο!


Για το παρελθόν του Μάρτιν δεν γνωρίζουμε τίποτα μιας και τον βρήκαμε πριν μερικούς μήνες έξω από το καταφύγιο Αλιβερίου, το μέλλον του όμως σίγουρα θα είναι λαμπρό αφού η νέα του μαμά τον λάτρεψε από την πρώτη ματιά και πλέον ζει μαζί της στην Αθήνα, ασφαλής και αγαπητός!

Ο Μόρτης εντοπίστηκε πρώτη φορά αρχές Σεπτέμβρη τραυματισμένος κοντά στην Πλατάνα, πριν προλάβουμε όμως να τον περισυλλέξουμε, εξαφανίστηκε! Εμφανίστηκε πάλι ένα μήνα μετά στο Κουρούνι, μεταφέρθηκε στο καταφύγιο Αλιβερίου όπου έμεινε μόλις λίγες εβδομάδες, αφού στάθηκε πολύ τυχερός και η νέα του μαμά τον επέλεξε για παντοτινό της φίλο και πλέον ζουν μαζί στην Αθήνα!

Ο Κύρος και η Κύρα βρέθηκαν στο λιμάνι της Κύμης από τουρίστες, φιλοξενήθηκαν από εθελοντές και πλέον έχουν τις δικές τους οικογένειες στην Αθήνα!


Ο Πικάσο και η Φρίντα εγκαταλείφθηκαν στο Αυλωνάρι, φιλοξενήθηκαν στο καταφύγιο Αλιβερίου και πολύ σύντομα μετακόμισαν στην Αθήνα, κοντά στις οικογένειες που τα επέλεξαν για παντοτινούς συντρόφους τους!

Η Sally από τα Ζάρκα ζει πλέον στη Γερμανία, η Κλέλια μετά από μήνες φιλοξενίας της στο καταφύγιο Κονιστρών ζει πλέον με την οικογένεια της στην Πλατάνα, ενώ η XiaoZi από τους Κήπους υιοθετήθηκε στην Αθήνα!

Τέλος, η Λίλη από το Μονόδρι, η Ζαζά και η Μάιρα από το Μανδράκι, ο Sunrise από το Οριό και ο Ζίγκυ από Κουτουμουλά, υιοθετήθηκαν στην Αθήνα μέσα από το πρόγραμμα «ημέρα υιοθεσίας» που διοργανώθηκε από τα Pet City και το Dog’s Voice τους οποίους ευχαριστούμε θερμά!Όποιος πιστεύει ότι θέλει και μπορεί να μας βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας για να συζητήσουμε τους τρόπους!

Με εκτίμηση, Το ΔΣ του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης - Αλιβερίου

Comentarios


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
No tags yet.
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page