top of page

Απολογισμός Φεβρουαρίου 2021

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης – Αλιβερίου, σε συνέχεια της ενημέρωσης της δράσης μας για τον μήνα Φεβρουάριο, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι υιοθετήθηκαν εννέα ενήλικοι σκύλοι και είκοσι τρία κουτάβια !


H Cindy είχε βρεθεί κουτάβι έξω από το καταφύγιο μαζί με την αδελφή της. Ήταν και οι δύο τους τρομερά φοβισμένες κι έτσι κανείς δεν τις επέλεγε για υιοθεσία και τα χρόνια περνούσαν και ο φόβος τους για τους ανθρώπους μεγάλωνε! Η αδελφούλα της υιοθετήθηκε το καλοκαίρι και η Cindy κλείστηκε ακόμα πιο πολύ στον εαυτό της. Ήρθε όμως η ώρα 2+ χρόνια μετά που η οικογένεια της την επέλεξε κι ας μην μπορούσε να την δει από κοντά, μιας και ζουν στη Γερμανία. Είπαν χαρακτηριστικά «έχει δικαίωμα στην ευτυχία» και πράγματι το κορίτσι μας είναι επιτέλους ευτυχισμένο! Τους ευχαριστούμε θερμά!

Ο Araki που φροντιζόταν για δύο χρόνια σε γειτονιά στην Ακτή Νηρέως βρήκε επιτέλους την αγάπη στη Γερμανία και ταξίδεψε στο Μόναχο, όπου η νέα του μαμά τον περίμενε με ανυπομονησία!

Τέσσερα ενήλικα κυνηγόσκυλα που εγκαταλείφθηκαν από τους «φιλόζωους» κυνηγούς πρώην ιδιοκτήτες τους, είτε γιατί δεν έκαναν καλά τη «δουλειά» τους από τους, είτε γιατί αρρώστησαν, βρήκαν στοργικές οικογένειες να τα αγαπήσουν παντοτινά:


Η Μυρτώ, griffon niverais, που βρέθηκε το 2018 στην παραλία Ποντικού, πολύ άρρωστη με καλαζάρ, χωρίς τρίχωμα και σκελετωμένη από την πείνα…

O Tobby, Ιταλικό Σεγκούτσι, που βρέθηκε πριν μερικούς μήνες στην Κύμη καταδαγκωμένος από άλλα σκυλιά και χρειάστηκε χειρουργείο για να συνέλθει…

Ο Τρίτων (πλέον Λου), Αγγλικό Σέτερ, που βρέθηκε στα Μεσοχώρια άρρωστος με ερλιχίωση, πεινασμένος και παραιτημένος…

Η Ζιλιέτ, epanguel Breton, που βρέθηκε στην Ακτή Νηρέως σε οίστρο κυνηγημένη από άλλα αρσενικά…

Ο Μίκυ που βρέθηκε κουταβάκι τα Χριστούγεννα του 2012 και έφτασε 8 ετών για να υιοθετηθεί! Ο Yin που φροντιζόταν με την αδελφούλα του στα Κοκκινόγεια και μεταφέρθηκε στο καταφύγιο αφού γλίτωσε από τον τύφο!

Η Μαρκέλλα (πλέον γλύκα) που ζούσε ως τώρα σε ένα κλουβί στη μέση του πουθενά! Και οι τρεις του απολαμβάνουν τη θαλπωρή της σπιτικής φροντίδας στις οικογένειες του στην Αθήνα!

Ο Bounty (πλέον Varg) και η Σοκολάτα (πλέον Ραλλού) τα τελευταία από τα κουταβάκια του Γαβαλά, υιοθετήθηκαν από στοργικές οικογένειες στην Αθήνα!

Τα κουταβάκια Σποκ, Κερκ, Λέξι (πλέον Άρια) και Νέφη από το Αυλωνάρι, βρήκαν πολύ γρήγορα οικογένειες να τα αγαπήσουν και να τα υιοθετήσουν στην Αθήνα!

Ο Τρούφας, ο Βαλεντίνος και η Νάλα, που γεννήθηκαν από αδέσποτες φοβικές μανούλες στην παραλία Κύμης, πλέον ζουν στην Αθήνα και ξετρελαίνουν τις οικογένειες που τα επέλεξαν!


Ο Antony, o Sakil και ο Βάαλ, από αδέσποτη μανούλα στην Πλατάνα Κύμης, υιοθετήθηκαν από υπέροχες οικογένειες στην Αθήνα!


Ο Κάσιου (τώρα Μόρτυ), ο Αμαρέτο (τώρα Μάνη), η Γουίτυ (τώρα Νayra) και ο Λούκας (τώρα Κάσπερ) περισυλλέχθηκαν από το δήμο μαζί με τη μανούλα από τους Ταξιάρχες και υιοθετήθηκαν από υπέροχες οικογένειες στην Αθήνα!

Η Κάρλα και η Φράι (πλέον Έμμα) περισυλλέχθηκαν από το δήμο μαζί με τη μαμά τους και τα υπόλοιπα 8 αδέρφια τους τα οποία υιοθετήθηκαν τον περασμένο μήνα, όπως και η Άβα (πλέον Λόρα) με τον Νουάντα (πλέον Τόμυ) από το Οριό, βρήκαν στοργικές οικογένειες να τα αγαπήσουν παντοτινά!

Ο Κλάιντ (πλέον Sancho) που βρέθηκε στα χωράφια κοντά στον Κάραβο με την αδερφή του, ο Smarty που η οικογένεια που τον είχε ζήτησε τη βοήθεια μας για να του βρούμε νέα οικογένεια μιας και έπρεπε να τον αποχωριστούν, και η Ηλέκτρα που βρέθηκε μόνη της στο Αλιβέρι, υιοθετήθηκαν στην Αθήνα και απολαμβάνουν χάδια και αγκαλιές!


Όποιος πιστεύει ότι θέλει και μπορεί να μας βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας για να συζητήσουμε τους τρόπους!


Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης - Αλιβερίου

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
No tags yet.
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page