top of page

Απολογισμός Φεβρουάριος έως Απρίλιος 2022

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης – Αλιβερίου, σε συνέχεια της ενημέρωσης της δράσης μας για τους μήνες Φεβρουάριο έως Απρίλιο, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι υιοθετήθηκαν τέσσερις ενήλικοι σκύλοι και είκοσι δύο κουτάβια! Μια δοκιμαστική φιλοξενία, που ξεκίνησε πέρυσι εν μέσω Lockdown, ήταν το όνειρο ζωής για την αγαπημένη μας Κλαρίς. Η Κλαρίς βρέθηκε στο Αλιβέρι το 2016 και λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα της αλλά και της απώλειας ακοής της, παρέμεινε στο καταφύγιο για 5 ολόκληρα χρόνια. Επισήμως πλέον είναι μόνιμο μέλος της οικογένειας της και εμείς πετάμε από χαρά!

Ο Παναγιώτης είχε βρεθεί χτυπημένος από αυτοκίνητο στο δρόμο για Κάραβο το 2019. Παρόλο τον τέλειο χαρακτήρα του χρειάστηκε να περιμένει σχεδόν 3 χρόνια για να βρει την τύχη του και πλέον ζει σαν άρχοντας στη Γερμανία.

Η Σίλβα από την άλλη, που βρέθηκε πριν λίγους μήνες στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου έξω από το Αλιβέρι, πεινασμένη και φοβισμένη, πλέον υιοθετήθηκε στην Αθήνα και κάνει συνεχώς αγκαλιές με το νέο της μπαμπά.


Η Κρουέλα ήταν αδέσποτη στους Ταξιάρχες Κονιστρών και την φρόντιζε μια φιλόζωη οικογένεια. Τώρα έχει σπιτικό και ζει με την οικογένεια της στην Κόρινθο.

Τέσσερα από τα έξι κουταβάκια που βρέθηκαν στο Κουρούνι με τη μαμά τους λίγο πριν τα Χριστούγεννα, υιοθετήθηκαν από υπέροχες στοργικές οικογένειες στην Αθήνα!

Τέσσερα κουταβάκια από το Μονόδρι, στάθηκαν πολύ τυχερά και βρήκαν υπέροχες οικογένειες στην Αθήνα, πολύ γρήγορα!

Ο Μικρός ( τώρα Indigo ) βρέθηκε μόνος του στην Πλατανα Κύμης όπου και φιλοξενήθηκε από φιλόζωη οικογένεια. Τώρα ζει με την οικογένεια του στην Αθήνα.

Η Μόνα (τώρα Μάγκυ) ήταν μόνη της στην Παραλία Κύμης, φιλοξενήθηκε από εθελόντρια και τώρα ζει στην Αθήνα.

Ο Χιόνης γεννήθηκε από αδέσποτη μάνα στην Βρύση Κονιστρών όπου φιλοξενήθηκε από φιλόζωη οικογένεια. Τώρα χαίρεται αγκαλιές και παιχνίδια στον Πειραιά.

Ο Κάρσον βρέθηκε με τα 3 αδέρφια του στον Κάραβο Αλιβερίου, φοβισμένος και άρρωστος. Τίποτα πλέον δεν θυμίζει το ταλαιπωρημένο κουταβάκι που φέραμε στο καταφύγιο, είναι πια ένας χαρούμενος σκύλος που τρέχει ανέμελος στα λιβάδια της Γερμανίας.

Ο Ντάμιεν βρέθηκε στον Οξύλιθο, επίσης πολύ φοβισμένος, φιλοξενήθηκε από μια εξαιρετική οικογένεια στην Αθήνα που τον βοήθησε να ξεπεράσει πολλούς από τους φόβους του και να βρει μία εξαιρετική μαμά που τον λατρεύει!

Την Ίλια την είχαν αφήσει κουτάβι έξω από προαύλιο του καταφυγίου στις Κονίστρες. Τώρα χαίρεται αγκαλιές και παιχνίδια με την οικογένεια της στα Βριλήσσια.

Τα αδερφάκια Αμαντέους, Μυρσίνη και Ζανίνα γεννήθηκαν από ημιαδέσποτη μανούλα σε αφιλόξενη γειτονιά του Αλιβερίου. Μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο όπου παρέμειναν μερικές εβδομάδες. Πλέον ζουν ευτυχισμένα και ξέγνοιαστα στην Αθήνα με τις οικογένειες που τα επέλεξαν!

Η Αγλαΐα γεννήθηκε από αδέσποτη μανούλα στα Κόσκινα. Φιλοξενήθηκε από φιλόζωους της περιοχής και υιοθετήθηκε στην Αθήνα.

Ο Αλφρέντο βρέθηκε εγκαταλελειμμένος σε βιομηχανία στο Αλιβέρι, μεταφέρθηκε στο καταφύγιο και πλέον ζει στην Γερμανία!

Ο Άλφρεντ βρέθηκε εγκαταλελειμμένος σε βιομηχανία στο Αλιβέρι, μεταφέρθηκε στο καταφύγιο και πλέον ζει στην Αθήνα και χαρίζει ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού και χαράς στον δίποδο αδελφό του!

Η Πόλα και η Πάολα βρέθηκαν εγκαταλελειμμένες στα Περιβόλια, φιλοξενήθηκαν από την οικογένεια που τις εντόπισε και υιοθετήθηκαν από 2 φίλους στην Αθήνα, οπότε θα συνεχίσουν να συναντιούνται!

Όποιος πιστεύει ότι θέλει και μπορεί να μας βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας για να συζητήσουμε τους τρόπους! Με εκτίμηση, Το ΔΣ του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης - Αλιβερίου

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
No tags yet.
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page