top of page

Απολογισμός Οκτώβριος έως Δεκέμβριος 2021

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης – Αλιβερίου, σε συνέχεια της ενημέρωσης της δράσης μας για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι υιοθετήθηκαν δώδεκα ενήλικοι σκύλοι, είκοσι δύο κουτάβια και ένα γατάκι!

Ο Blue βρέθηκε να τριγυρίζει το καλοκαίρι στο Αλιβέρι, πιστέψαμε ότι από κάπου έχει χαθεί και ψάξαμε για ιδιοκτήτη αλλά κανείς δεν τον αναζήτησε. Έτσι έφτιαξε τις βαλίτσες του και αναχώρησε για τη Γερμανία!

Το ίδιο και τα δύο γλυκά κορίτσια μας, η Lady από το Νεοχώρι και η Πελαγία (πλέον Pina) από τον Κάμπο Αλιβερίου, πλέον απολαμβάνουν την ασφάλεια και την αγάπη μιας δικής τους οικογένειας!

Η μικρόσωμη Ήρα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη και πολύ άρρωστη στην Κύμη, εθελόντρια μας την φρόντισε στο σπίτι της για πολλούς μήνες και πια ζει αγαπημένη στο νέο της σπίτι στην Αθήνα. Το ίδιο και η Ρίκα που είχε βρεθεί στην Κύμη με τα κουταβάκια της και τώρα έχει τη δική της οικογένεια στον Πειραιά. Και η γλυκιά Φερνάντα που βρέθηκε να τριγυρίζει στα Κόσκινα, φιλοξενήθηκε από εθελοντή μας μέχρι που μετακόμισε στο παντοτινό της σπίτι στην Αθήνα και απολαμβάνει αγκαλιές με το νέο της μπαμπά!


Η πανέμορφη Έλσα βρέθηκε με την αδερφούλα της στον Άγιο Δημήτριο, πεινασμένη και πολύ φοβισμένη, όταν όμως ο παντοτινός μπαμπάς της την επισκέφθηκε στο καταφύγιο μας στο Αλιβέρι, αμέσως έπεσε στην αγκαλιά του! Λίγες μέρες μετά αναχώρησαν μαζί για το Λονδίνο! Υπερτυχερός και ο μικρόσωμος και ηλικιωμένος Ρεξ που βρέθηκε στον περιφερειακό Αλιβερίου και τώρα ζει σαν πρίγκιπας με την κοπέλα που τον υιοθέτησε στην Αθήνα. Η γλυκιά Αλίνα βρέθηκε να τριγυρνάει στις Κονίστρες, σύντομα όμως βρήκε την τύχη της και πλέον ζει ευτυχισμένη και ασφαλής στην Αθήνα!


Ο Μέλο βρέθηκε πεινσμένος και βρεγμένος στα Χάνια Αυλωναρίου και πολύ σύντομα βρήκε οικογένεια στην Αθήνα και χορταίνει χάδια και βόλτες! Η Λίλλυ βρέθηκε πολύ φοβισμένη στο Νεοχώρι και μεταφέρθηκε στο καταφύγιο πριν αρκετούς μήνες, πλέον ζει στον Άγιο Στέφανο! Και η Κούκι, πλέον Bianca, που βρέθηκε στην Κύμη και φιλοξενήθηκε από εθελόντρια, πλέον ζει στην Αθήνα και έχει το δικό της μαλακό και ζεστό κρεβάτι!

Οι κουταβίνες Θέλμα και Λουίζ (πλέον Foxy) βρέθηκαν σε κτήμα στον Κάμπο Αλιβερίου και μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο μας, πολύ σύντομα βρήκαν τις δικές τους οικογένειες!


Τα κουταβίνια Μυσιρλού, Σπάροου και Μόργκαν βρέθηκαν σε κούτα στην παραλία στον Κάμπο Αλιβερίου, φιλοξενήθηκαν από εθελοντή που τα φρόντισε με μπιμπερό και πολύ αγάπη και μόλις ήταν έτοιμα έφυγαν για τις οικογένειες τους στην Αθήνα.


Εννέα κουτάβια γέννησε αδέσποτη σκυλίτσα στην περιοχή Ταμπάκικα και όλα βρήκαν στοργικές οικογένειες για να περάσουν τις γιορτές αλλά και την υπόλοιπη ζωή τους! Ο Μάϊλο, η Μάρι, η Μίκι (τώρα Lucy), ο Μαΐστρο, η Μάχη (τώρα Λάνα), o Μπόμπ, o Μάϊκ, o Μπεν, και η Μέλι, είναι πλέον ασφαλή και ευτυχισμένα!


Η Άρια (τώρα Ζιζέλ) μαζί με τις τρεις αδελφές της εγκαταλείφθηκαν στο σχολείο στις Κονίστρες. Ο Ουμπέρτο βρέθηκε στον κεντρικό δρόμο λίγο έξω από το Αλιβέρι να τρέχει πανικόβλητος. Η Molly βρέθηκε στην Ακτή Νηρέως από τουρίστες και μεταφέρθηκε στο καταφύγιο στο Αλιβέρι. Τώρα πια όλα τους απολαμβάνουν την αγάπη και τη φροντίδα των οικογενειών που τα επέλεξαν!


Η Μάγια, η Μέϊ, η Μικαέλα και ο Φάτσας είχαν εγκαταλειφθεί στο καταφύγιο στις Κονίστρες. Ευτυχώς στάθηκαν γρήγορα τυχερά και σύντομα μετακόμισαν στα παντοτινά τους σπίτια στην Αθήνα!

Ο Μένιος γεννήθηκε από αδέσποτη μανούλα στο Τραχήλι, όμως η τύχη του ήρθε από μακριά, αφού Γάλλοι τουρίστες που επισκέφθηκαν τη χώρα μας τον επέλεξαν και τον πήραν μαζί τους φεύγοντας, οπότε συνεχίζει τη ζωή του στο Παρίσι!

Και τέλος η Κιάρα, που βρέθηκε αδέσποτη στον Κάραβο, φιλοξενήθηκε από εθελόντρια και πλέον ονομάζεται Sunny και ζει ευτυχισμένη στο Αμβούργο!

Όποιος πιστεύει ότι θέλει και μπορεί να μας βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας για να συζητήσουμε τους τρόπους!

Με εκτίμηση, Το ΔΣ του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης - Αλιβερίου

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
No tags yet.
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page