top of page

Απολογισμός Σεπτέμβριος 2022

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης – Αλιβερίου, σε συνέχεια της ενημέρωσης της δράσης μας για το μήνα Σεπτέμβριο, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι υιοθετήθηκαν έξι ενήλικοι σκύλοι και εννέα κουτάβια!


Δεν μπορούμε να περιγράψουμε τη συγκίνηση που αισθανόμαστε όταν υιοθετείται ένα σκυλάκι που έχει μεγαλώσει στο καταφύγιο από κουτάβι, έχει φτάσει 5 ετών, δεν το έχει ζητήσει ποτέ κανείς και ξαφνικά έρχεται η καλύτερη υιοθεσία που θα μπορούσε να συμβεί! Η Αζαλέα μας που ήταν στο καταφύγιο από το 2017 όταν ήταν 3ων μηνών, μετονομάστηκε σε Κάρμεν και μετακόμισε στην Αθήνα, παρέα με την Γκρέτελ μας που είναι υιοθετημένη εδώ και 2 χρόνια. Ευχαριστούμε τόσο πολύ Κατερίνα <3

Η Diva, πλέον Δάφνη, που είχε βρεθεί στο Αλιβέρι μαζί με τα κουτάβια της, έκλεψε την καρδιά της νέας της μαμάς που τη γνώρισε όταν επισκέφθηκε το καταφύγιό μας στο Αλιβέρι, περίμενε υπομονετικά να ολοκληρώσει τη θεραπεία της για διροφυλάρια και μόλις ήταν έτοιμη μετακόμισε στην Αθήνα μαζί της.

Το ίδιο και ο Benito, που βρέθηκε στο Μανδράκι πριν ένα χρόνο πολύ πεινασμένος και ταλαιπωρημένος, έκανε τόσα νάζια στη νέα του μαμά όταν ήρθε στο καταφύγιο να γνωρίσει τα σκυλάκια μας, που της ήταν αδύνατον να φύγει χωρίς αυτόν. Πλέον κοιμάται σε μαλακά κρεβάτια και σίγουρα δεν θυμάται καθόλου την πείνα και την ανασφάλεια της αδέσποτης ζωής!


Η Ράνια βρέθηκε στον περιφερειακό Αλιβερίου το Νοέμβριο του 2021 και έκτοτε φιλοξενήθηκε στο καταφύγιο στο Αλιβέρι. Καταλάβαμε ότι είναι κωφή. Οι μήνες περνούσαν και κανείς δεν ζητούσε να υιοθετήσει αυτό το υπέροχο κορίτσι, μέχρι που η τύχη της χαμογέλασε και πλέον ζει στη Γερμανία!

Επίσης ο Στιούαρτ που βρέθηκε στο δημοτικό Κριεζών σε άθλια κατάσταση, με πληγιασμένα μάτια από το Καλαζάρ, έκανε την θεραπεία του όσο φιλοξενήθηκε στο καταφύγιο στο Αλιβέρι και πέταξε για Βιέννη μαζί με τον μπαμπά του που ταξίδεψε ως εδώ για να τον παραλάβει.

Η γλυκιά Μαντώ βρέθηκε αδέσποτη στα Κόσκινα, φροντίστηκε και στειρώθηκε από φιλόζωους κατοίκους και στη συνέχεια έφυγε για τα Αντίκυρα όπου θα ζει πλέον ασφαλής και ευτυχισμένη!

Αλλά και η Μάγια που βρέθηκε μοναχούλα στο Μονόδρι και ο Diablo από το Οριό, ήταν σούπερ τυχερά και μέσα σε λίγες μόνο μέρες βρήκαν οικογένειες και μετακόμισαν στην Αθήνα!


Τρία κουταβάκια που βρέθηκαν στο Βέλος δίπλα στη νεκρή μαμά τους, φιλοξενήθηκαν προσωρινά από εθελόντρια και σύντομα μετακόμισαν στις οικογένειες που τα επέλεξαν, έγιναν πρωτευουσιάνοι και μας στέλνουν φιλιά από αγκαλιές και καναπέδες!


Ο Τσάρλι που βρέθηκε με την αδερφούλα του στα Ζάρκα, ο Ηλίας που βρέθηκε δίπλα στη νεκρή αδελφούλα του έξω από τα Κριεζά, η Ντίνα που βρέθηκε μόνη της στον Δύστο, η Βαλεντίνα που βρέθηκε άτριχη από την ψώρα στις Κονίστρες, όλα τους φιλοξενήθηκαν προσωρινά στο καταφύγιο μας στο Αλιβέρι και είχαν την τύχη να βρουν τις οικογένειες τους στη Γερμανία και να ζουν πλέον κοντά τους αγαπημένα και χαρούμενα!

Όποιος πιστεύει ότι θέλει και μπορεί να μας βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας για να συζητήσουμε τους τρόπους!


Με εκτίμηση, Το ΔΣ του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης - Αλιβερίου

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
No tags yet.
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page