top of page

Απολογισμός Μάιος έως Αύγουστος 2022

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης – Αλιβερίου, σε συνέχεια της ενημέρωσης της δράσης μας για τους μήνες Μάιο έως Αύγουστο, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι υιοθετήθηκαν πέντε ενήλικοι σκύλοι, είκοσι κουτάβια και δύο γατάκια !


Η Ρενάτα ήρθε στο καταφύγιο μας το 2016, όταν πρωτο-φτιάχτηκε και ήταν κουταβάκι ακόμα. Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε γνωρίσει τίποτε άλλο στη ζωή της, ούτε την είχε ζητήσει ποτέ κανείς για υιοθεσία. Η χαρά μας είναι απερίγραπτη, αφού πλέον η Ρενάτα ζει σε σπίτι, μαζί με άλλους 4 σκύλους. Η κυρία που την υιοθέτησε, την διάλεξε ακριβώς γι’αυτό, ήθελε να σώσει έναν σκύλο που ζει πολλά χρόνια σε καταφύγιο. Πλέον κάτοικος Ραφήνας λοιπόν η Ρενάτα μας, κι εμείς κλαίμε από χαρά!


Ο Prince βρέθηκε αρχές του 2021 στο Πρινάκι, όλη του η ράχη και το ένα του πόδι ήταν μια τεράστια μολυσμένη πληγή, άγνωστο πώς το έπαθε! Δέχτηκε τις φροντίδες μας για μήνες με πολύ υπομονή, χωρίς ποτέ να διαμαρτυρηθεί, πάντα χαρούμενος και έτοιμος για χάδια, όπως μόνο ένας σκύλος ξέρει να είναι! Πλέον έχει την ολόδικη του οικογένεια, ζει στα Κριεζά, τον λένε Pax και παίρνει όλη την αγάπη που του αξίζει!Η Τσέλσι βρέθηκε μόνη της στην παραλία Καλάμι, θεωρήσαμε ότι έχει χαθεί αλλά δεν την αναζήτησε κανείς. Έμεινε για λίγο στο καταφύγιο και υιοθετήθηκε στην Θήβα από μια υπέροχη οικογένεια.


Η Κασσάνδρα ζούσε αδέσποτη στο Μονόδρι, μεταφέρθηκε στο καταφύγιο να αναρρώσει από τη στείρωση και χάρη στον ευγενικό της χαρακτήρα είχε γρήγορα την ευκαιρία να σωθεί από τους δρόμους, να ταξιδέψει στη Γερμανία, κοντά στην παντοτινή της οικογένεια.


Ο Λάιονο είχε βρεθεί κουταβάκι το 2018, είχε μια αποτυχημένη υιοθεσία στην Ελλάδα, ήρθε όμως η ώρα να βρει την παντοτινή ευτυχία του στη Γερμανία και να πηγαίνει καθημερινά βόλτα για κολύμπι που τόσο αγαπάει!


Η Μαρί (πλέον Άρτεμις) βρέθηκε με τα αδελφάκια της στο Λοφίσκο όταν ήταν μόλις 20 ημερών. Φιλοξενήθηκαν από εθελόντρια και η Μαρί στάθηκε τυχερή αφού την επέλεξε οικογένεια στη Γερμανία όπου και ζει πλέον ευτυχισμένη!


Ακόμη ο Τσέστερ που φροντιζόταν από εθελόντρια στην Ακτή Νηρέως στάθηκε υπερτυχερός, αφού τον αγάπησε κεραυνοβόλα Γερμανίδα τουρίστρια και φεύγοντας τον πήρε μαζί της, και πια δεν χορταίνει να γουργουρίζει πάνω σε καναπέδες!


Η Έμιλι και η Έμμα βρέθηκαν έξω από το καταφύγιο στο Αλιβέρι, μια χουφτίτσα η κάθε μία, πετσί και κόκαλο και πολύ φοβισμένες. Πολύ γρήγορα όμως υιοθετήθηκαν από δύο υπέροχες οικογένειες στην Αθήνα και συνεχίζουν να βλέπονται καθημερινά!


Η Σούγκαρ, ο Άμστελ και η Κορόνα βρέθηκαν αδέσποτα στις Κονίστρες μαζί με τα αδερφάκια τους, μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο στο Αλιβέρι και υιοθετήθηκαν, η Κορόνα στα Ζάρκα και τα αδέλφια της στην Αθήνα.


Τα χαριτωμένα αδελφάκια από το Οριό, υιοθετήθηκαν αμέσως και απολαμβάνουν η ζωή με τις παντοτινές τους οικογένειες.


Τα αδελφάκια από την Κύμη, Σάσα, Σνακ και Σναπς, εγκαταλείφθηκαν στο πουθενά για να πεθάνουν, η τύχη τους όμως είχε άλλα σχέδια, υιοθετήθηκαν στην Αθήνα και ζουν αγαπητά και ασφαλή!


Η Πέρλα (πλέον Μπονεμίνα) από τον Άγιο Βλάσση, ο Drive από το Χωνευτικό της Κύμης, ο Πασκουάλε (πλέον Μάρκος) από τον Οξύλιθο, ο Justin από την Ενορία, η Ζουζού από το Κουρούνι, ο Μπο από την Ακτή Νηρέως, ο Rainy από το Αλιβέρι, ο Σίζαρ από το Αυλωνάρι, ο Κάρλος από τον Κάραβο, όλα τους βρέθηκαν μωράκια απροστάτευτα και πλέον βρίσκονται ασφαλή με τις οικογένειες που τα επέλεξαν και υποσχέθηκαν να τα αγαπούν παντοτινά!


Όποιος πιστεύει ότι θέλει και μπορεί να μας βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας για να συζητήσουμε τους τρόπους!


Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης - Αλιβερίου

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
No tags yet.
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page