top of page

Απολογισμός Ιανουαρίου 2021

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης – Αλιβερίου, σε συνέχεια της ενημέρωσης της δράσης μας για τον μήνα Ιανουάριο, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι υιοθετήθηκαν εφτά ενήλικοι σκύλοι, τριάντα τέσσερα κουτάβια και δύο γατάκια!


Η Brandy (πλέον Elli) που είχε βρεθεί 20 ημερών έξω από το καταφύγιο το 2017 και η Καπουτσίνα (πλέον Grace) που είχε βρεθεί το 2018 δεμένη σε ένα εγκαταλελειμένο κτήμα κοντά στην Κύμη μαζί με τα κουτάβια της, βρήκαν την ευτυχία στην επιτέλους στην Γερμανία.Ο Μπάμπης που βρέθηκε στα Ζάρκα το καλοκαίρι και γλίτωσε από φόλα, περισυλλέχθηκε από τον Δήμο και στάθηκε τυχερός γρήγορα και πλέον απολαμβάνει τη σπιτική φροντίδα που του αξίζει κι ας είναι 35 κιλά ενήλικος τσοπάνης!


Η γλυκιά Μάρα (πλέον Λούνα) βρέθηκε στο Κοίλι, μεταφέρθηκε στο καταφύγιο και σύντομα υιοθετήθηκε στην Αθήνα και ζει αρχοντικά παρέα με ακόμα έναν σκυλάκο!


Ο Τζο το Κόκερ βρέθηκε στις Κονίστρες, νοσηλεύτηκε για μικρό χρονικό διάστημα στο κτηνιατρείο Κύμης και πολύ γρήγορα βρήκε την αγάπη στην οικογένεια του στην Αθήνα.

O Λάζαρος που είχε βρεθεί άρρωστος και ταλαιπωρημένος στον Κάραβο το 2018 υιοθετήθηκε από ένα υπέροχο ζευγάρι που δεν τους ένοιαξε ούτε ότι είναι 8 ετών, ούτε ότι χρειάζεται παρακολούθηση για το καλαζάαρ του, παρά μόνο ότι είναι ένας υπέροχος σκύλος που χρειάζεται αγάπη και φροντίδα και του την προσφέρουν απλόχερα!

Ακόμα ένα ώριμης ηλικίας σκυλάκι, η Κλέλια 7 ετών, έκλεψε την καρδιά της μαμάς της κι ας έχει πρόβλημα στα ματάκια της και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, έτσι μετακόμισε στην Αθήνα και ζει όπως της αξίζει!

Η Ασπρούλα (πλέον Λούνα) που βρέθηκε το καλοκαίρι στο Αυλωνάρι πλέον ζει στα Βόρεια προάστεια της Αττικής και χορταίνει χάδια και παιχνίδια με την υπέροχη οικογένεια της!

Ο Κρόνος (πλέον Miro) το τελευταίο από τα κουτάβια που είχαν γεννηθεί το Πάσχα στο Καλάμι, έφτιαξε τη βαλίτσα του και αναχώρησε για Γερμανία όπου τον υποδέχτηκαν οι νέοι του γονείς με μεγάλη χαρά και συγκίνηση!


Στη Γερμανία μετακόμισε και ο Σάλβο που είχε βρεθεί στην Κύμη με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι του και φιλοξενήθηκε από εθελόντρια μας μέχρι να γίνει καλά και να βρει την παντοτινή αγάπη. Η νέα του μαμά τον λατρεύει και μας στέλνει συνεχώς βιντεάκια του όπου παίζει τρισευτυχισμένος στο χιόνι!


Τα πέντε αδελφάκια που εγκαταλείφθηκαν την πρωτοχρονιά στο Λιμάνι της Κύμης, φιλοξενήθηκαν προσωρινά από εθελόντρια μας στο Μονόδρι κι έτσι κέρδισαν την ευκαιρία να βρουν οικογένειες και να μετακομίσουν στην Αθήνα.

Οκτώ από τα δέκα κουτάβια που περισυλλέχθηκαν μαζί με τη μαμά τους από τον Δήμο, υιοθετήθηκαν αμέσως από υπέροχες οικογένειες στην Αθήνα και έτσι είχαν αμέσως την ευκαιρία να γνωρίσουν την όμορφη πλευρά της σκυλίσιας ζωής!

Οι αδελφούλες Χέλμα, Κάρνα, Μινέρβα και Ντιζόν που βρέθηκαν στο Βέλος, βρήκαν γρήγορα την αγάπη και μετακόμισαν στην Αθήνα σε στοργικές οικογένειες που τις φροντίζουν και τις αγαπούν!

Η Σακίρα, ο Ράγκναρ, ο Ράλφ (πλέον Θωρ) και ο Λεμπρόν, από αδέσποτη μανούλα στην Κύμη υιοθετήθηκαν στην Αθήνα και απολαμβάνουν την αγάπη των οικογενειών τους!

Η Ρόζυ, η Μάντισον και ο Μίλαν από το Αλιβέρι, υιοθετήθηκαν από οικογένειες στην Αθήνα που τα πήραν κοντά τους για να τα μεγαλώσουν με αγάπη ως ισότιμα μέλη τους!

Τα κουταβάκια από τον Γαβαλά βρήκαν κι αυτά άμεσα οικογένειες να τα αγαπήσουν, η Κρέμα στην Αθήνα και ο Bianco στην Αταλάντη!

Η Δόμνα που βρέθηκε μόνη της στο νοσοκομείο Κύμης, η Νένα που περισυλλέχθηκε από τον δήμο από το λιμάνι της Κύμης, η Μπόνυ από τον Κάραβο, η Εριέτα από το Οριό και η Popi από τον Άγιο Ιωάννη, ζουν πλέον με τις οικογένειες τους και δεν θυμούνται τίποτα από την αδέσποτη ζωή τους!

Τέλος, ο Σαμ που βρέθηκε το καλοκαίρι ετοιμοθάνατος στον περιφερειακό Αλιβερίου μετακόμισε στο Αμβούργο και οι ενθουσιασμένοι γονείς του μας λένε πως είναι το καλύτερο γατί του κόσμου!

Το ίδιο και ο Λουίτζι που βρέθηκε τραυματισμένος στο Αλιβέρι, φιλοξενήθηκε μέχρι να γίνει καλά και πλέον ζει υιοθετημένος και ευτυχισμένος στην Αθήνα!

Μια πρωτότυπη διάσωση έγινε αυτό το μήνα, ένα γεράκι που βρέθηκε τραυματισμένο στον Δύστο από κάτοικο της περιοχής, το παρέλαβε εθελοντής μας, επικοινωνήσαμε με την ΑΝΙΜΑ που το ανέλαβε και αφού αναρρώσει πλήρως στις εγκαταστάσεις τους θα ελευθερωθεί ξανά στη φύση!


Όποιος πιστεύει ότι θέλει και μπορεί να μας βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας για να συζητήσουμε τους τρόπους!


Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης - Αλιβερίου

Comentarios


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
No tags yet.
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page