top of page

Απολογισμός Απριλίου 2021

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης – Αλιβερίου, σε συνέχεια της ενημέρωσης της δράσης μας για τον μήνα Απρίλιο, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι υιοθετήθηκαν δεκατέσσερις ενήλικοι σκύλοι και είκοσι έξι κουτάβια!


Δύο κορίτσια μας ώριμης ηλικίας, 8+ ετών είναι οι υιοθεσίες που μας συγκίνησαν ιδιαίτερα αυτό το μήνα, καθώς λίγοι δίνουν την ευκαιρία σε σκυλάκια τέτοιας ηλικίας! Η Λόλα που είχε βρεθεί πέρυσι στα ιχθυοτροφεία πριν την Αμάρυνθο με τα πέντε κουτάβια της υιοθετήθηκε στα Ζάρκα κι έτσι θα την βλέπουμε συχνά και η Σποτ που είχε βρεθεί κουταβάκι στην Ακτή Νηρέως το 2013 μετακόμισε στην Αθήνα και μας στέλνει την αγάπη της από την πρωτεύουσα!


Η Γκίλντα (πλέον Ραλλού) που κυκλοφορούσε αδέσποτη στα Χάνια Αυλωναρίου, η Λίνα που φροντιζόταν σε γειτονιά στο Οριό, η Κανέλα (πλέον Έλλη) που αδέσποτη γέννησε τα κουτάβια της στα Κριεζά, η Τόνια (πλέον Μπέβη) που περισυλλέχθηκε όταν ήταν κουτάβι από τον Δήμο, η Μερέντα (πλέον Mayako) που κυκλοφορούσε αδέσποτη στο νοσοκομείο της Κύμης, υιοθετήθηκαν από υπέροχες οικογένειες στην Αθήνα, και η Μπύρα (πλέον Μόλλυ) που είχε βρεθεί αδέσποτη στον Άγιο Λουκά υιοθετήθηκε στα Κριεζά και είναι τρισευτυχισμένη!


Η Ερμίνα που βρέθηκε αδέσποτη στα Ταμπάκικα, ο Θανάσης (πλέον Linus) που επιβίωσε για πολλούς μήνες πάνω στον κεντρικό κοντά στο Γυμνάσιο Αλιβερίου κυνηγώντας αμάξια, η Μαντόνα που περισυλλέχθηκε από την Κύμη με τα δέκα κουτάβια της, η Κοκκάλω που βρέθηκε το 2017 κουταβάκι στην παραλία της Ακτής Νηρέως, ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και πέταξαν για Γερμανία αφού η αγάπη ήρθε από μακριά!

Ακόμη, οι Wolf & Shadow που ζούσαν μαζί σε γειτονιά της Δάφνης και περισυλλέχθηκαν από το δήμο όταν πέθανε η κυρία που τους φρόντιζε, συγκίνησαν με την ιστορία τους ένα υπέροχο ζευγάρι στη Γερμανία που τους υιοθέτησε μαζί κι έτσι θα μείνουν αχώριστοι για πάντα!

Ο Ερρίκος, ο Ντράκο, ο Λίο, ο Άρης και ο Οβελίξ, πέντε άσπρα αγοράκια μόλις 30-35 ημερών βρέθηκαν μέσα σε δύο κούτες έξω από το καταφύγιο Αλιβερίου, με το που αναρτήθηκαν υιοθετήθηκαν από στοργικές οικογένειες στην Αθήνα που τα υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά!

Η Κλαίρη, η Σούζυ (πλέον Καρύδα), η Λέιλα, η Φοξούλα (πλέον Sweetie), η Λαίδη, η Κούκη, και ο Όσκαρ, επτά αδελφάκια που γεννήθηκαν από αδέσποτη φοβική μανούλα στην παραλία της Κύμης και όλα τους βρήκαν υπέροχες οικογένειες στην Αθήνα εκτός από την Καρύδα που υιοθετήθηκε στην Ακτή Νηρέως!

Άλλα έξι αδελφάκια, ο Βίκτωρ, ο Στρούντελ, η Λαίδη, η Κάρλα, η Ίρμα και η Δάφνη, υιοθετήθηκαν από υπέροχες οικογένειες στην Αθήνα. Ο ιδιοκτήτης της μαμάς τους μας ζήτησε βοήθεια ώστε τα μικρά να πάνε σε καλά χέρια με τη συμφωνία να στειρώσει την στειρώσει ώστε να μην ξαναγίνει τέτοιο ατύχημα.

Η Ιόλη και η Παλόμα (πλέον Μπιάλα) από αδέσποτη μανούλα που γέννησε στην παραλία της Κύμης υιοθετήθηκαν στην Κω και στις Κονίστρες αντίστοιχα! Η Καρολίνα και ο Κάρολος από ιδιόκτητη μανούλα στην Κύμη που η ιδιοκτήτρια της μας ζήτησε βοήθεια, υιοθετήθηκαν στην Αθήνα και στον Βόλο αντίστοιχα!

Η Κρουτόν και ο Άρης από τα Κριεζά, ο Λούκας από τον Δύστο και η Νοέλ (πλέον Νιναΐβ) από την Ακτή Νηρέως, υιοθετήθηκαν στην Αθήνα και απολαμβάνουν τη σκυλίσια ζωή τους!

Τώρα που καλοκαιριάζει, έχουμε τεράστια ανάγκη από αντιπαρασιτικά φάρμακα, αμπούλες που προστατεύουν από σκνίπες και κουνούπια και χάπια milbactor ή milbemax.


Όποιος πιστεύει ότι θέλει και μπορεί να μας βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μας για να συζητήσουμε τους τρόπους!


Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης - Αλιβερίου

Comments


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
No tags yet.
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page